Kafsh UF

Fyra killar har drivit UF företag som heter Kafsh UF. De tillverkar skor, armband och plånbok av läder. De har erfarenhet om att fixa skor tidigare och de tycker att det passar för de. De säger att ska försätta vidare med det här företaget i Övertorneå för att folken inte behov beställa från internet. De tycker att företaget kommer bli känd i Norrbotten. Nu har de börjat med de skoren som är för kvinnor och det kanske de börjar för männen också i framtiden.

Royal UF

De serverar mat från olika kulturer. De tycker att det finns ingen restaurang som erbjuder från olika kulturers mat. De säger att människor kan träffa varandra och smakar på olika mat från olika kulturer. De har inte något speciellt ställe men kunderna kan ringa och beställa mat. De tycker att kunderna kommer att tycka deras mat.

Our Fashion UF

De tycker att människor vill ha egna style och deras bild på t-shirt. De trycker valfri text och bild som kunderna vill ha. De fixar t-shirt för barn, ungdomar och vuxna. Deras kläder kommer att kosta 100 kr. De vill försätta och gå vidare med företaget. De ska sälja deras första produkter under mässan på onsdag.

Arthur ram from the university of leiden, who is an expert in wissenschaftliches ghostwriting fungal cell wall genetics and who is also a partner in the funchi project.